Over onze service

Toen wij in 2003 met ons bedrijf begonnen was er een dringende behoefte voor de particulier aan zekerheid en betrouwbaarheid

Hier zijn wij op ingesprongen en hebben in de loop der jaren een grote ervaring opgedaan. Zowel in reparaties als in wat mensen belangrijk vinden voor het gebruik van de PC. We hebben dan ook een breed scala aan mogelijkheden waar we u mee van dienst kunnen zijn.Hieronder volgt een overzicht van een aantal mogelijkheden.

 1. Hardware reparatie
 2. Software reparatie
 3. Installatie PC
 4. Aansluiten randapparaten
 5. Internet & netwerk verbindingen repareren
 6. Beveiliging draadloos netwerk
 7. Onderhoud PC/Laptop
 8. Aankoop & advies nieuwe PC/Laptop
 9. Computerhulp aan huis
 10. Synchronisatie e-mail mobiel of tablet
 11. Herinstallatie iPad/Galaxy Tab

Wat kunnen wij zoal voor u doen!

Waarom doet mijn PC niet wat ik van hem verwacht?

Soms is uw PC een apparaat om radeloos van te worden. En zie je door de bomen het bos niet meer. Waar kunnen we u mee helpen?
Lees meer

Hardware reparatie:

Dit zijn problemen die vaak zorgen dat de PC/Laptop in het geheel niet opstart of uitvalt. Ook kan uw PC/Laptop haperen of bevriezen. Eén van de meest voorkomende hardware problemen zijn: Defekt geheugen, Harddisk problemen, Defekte voeding of video-kaart problemen. Om het probleem zo snel mogelijk boven water te hebben maken wij gebruik van de test-apparatuur van UltraX. Dit bespaart tijd en dus ook kosten voor de klant.
Lees meer

 

Software reparatie:

Software problemen hebben vaak verschillende oorzaken. Het is dus vaak uitzoeken waar de problemen vandaan komen. Enkele voorbeelden hiervan zijn: software programma is niet goed geïnstalleerd, driver fouten, windows fouten, of virussen en spam. Vaak is het daarom belangrijk dat de klant weet wanneer het probleem is ontstaan zodat het probleem zo snel mogelijk opgelost kan worden.
Lees meer

 

Her-installatie PC/Laptop:

Als u een PC/Laptop koopt bent u nog niet klaar. Er komen vragen op u af die u moet invullen en daardoor een setup af kunt maken. Bij herïnstallatie van de PC/Laptop is dit ook het geval maar daar komt nog meer bij kijken. De oude data moet geback-upt worden en overgezet worden naar de nieuwe. Dit is een tijdsrovende klus die niet altijd door iedereen gedaan kan worden. Wij kunnen dat voor u doen en bespaard u een hoop frustratie. Denk hierbij aan documenten, afbeeldingen enz. Maar ook de e-mails met adressen is ook essentieel. Wij installeren dan ook uw software programma’s (als u in het bezit bent van een geldige licentie) en kunnen uw printer vaak voor-installeren. Ook een back-up maken valt onder de mogelijkheden. Kortom vraag ons naar de mogelijkheden en wij kijken of we u hierbij van dienst kunnen zijn.
Lees meer

 

Aansluiten randapparaten:

U heeft een nieuwe printer, scanner, card-reader, usb-platenspeler, of NAS gekocht en denkt: Ja wat nu? U heeft een poging gedaan om alles te installeren en het resultaat was misschien niet wat de bedoeling was. Oftewel u weet even niet meer wat te doen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u dan met aansluiten. Soms is een telefoontje voldoende en anders komen we bij u langs.
Lees meer

 

Internet en netwerk verbindingen repareren:

Soms valt het internet uit. U zoekt wat er aan de hand kan zijn. Modem even van stroom af er opnieuw starten heeft u al gedaan. Hebben andere PC’s/tablet’s/mobiel’s ook geen internet? Zijn er problemen bij de provider? Of heeft u problemen met het thuisnetwerk? Wel internet maar geen verbinding tussen PC’s of NAS. In dit soort gevallen kunnen wij wat voor U betekenen. We kunnen u telefonisch van dienst zijn (dit heeft wel beperkingen) of we komen bij u langs.
Lees meer

 Beveiliging draadloos netwerk:

Uw draadloos netwerk moet beveiligd worden. Als u een modem krijgt van uw provider is hij tegenwoordig beveiligd. Vaak wordt het advies gegeven deze gegevens te veranderen. Met name het wachtwoord. Dit zijn standaard wachtwoorden en zijn dus vrij makkelijk voor inbraakpogingen. Voor de meeste mensen is dit niet zo makkelijk te doen. Ook hiervoor kunt u ons inschakelen zodat u maximaal beveiligd bent.
Lees meer

 

Onderhoud PC/Laptop:

Net als een auto of een fiets heeft een PC/Laptop onderhoud nodig. Door gebruik van de PC en zeker door gebruik van internet vervuild een PC. We krijgen steeds meer te maken met malware/cookies en virussen. Software-matig loopt de PC vol met ongewenste bestanden. Ook word een PC hier trager van. Tijd voor opruiming dus! Dus wat wij doen is een aantal zaken nakijken en uitvoeren.

 1. Opschonen van bestanden
 2. Het controleren op Windows Updates
 3. Verwijderen van malware/virussen/cookies
 4. Verwijderen van overbodige software
 5. Nakijken van de virusscanner
 6. Hardware matig testen
 7. Verwijderen van stof in de PC/Laptop

Voor de dagelijkse gebruiker is het dan ook verstandig de PC/Laptop halfjaarlijks te onderhouden. U kunt dit alles door ons uit laten voeren en tevens willen wij u er op attenderen dat wij ook service-abonnementen hebben. Voor de kosten hiervan verwijzen wij u naar de pagina Prijzen.
Lees meer

 

Aankoop en advies nieuwe PC/Laptop:

Het is eindelijk zo ver, tijd om een ​​nieuwe computer, laptop te kopen. Je gaat naar de winkel, om te ontdekken dat de specificaties geschreven zijn in een taal die een normaal mens niet begrijpt. DDR ,SATA ,SSD enz. Soms weten verkopers al precies welke PC u nodig heeft zonder een woord gewisseld te hebben. Zou het niet handig zijn als u een persoon heeft die dit voor u op een rijtje kan zetten. Ik kan u helpen om een PC/Laptop uit te zoeken die precies bij u past. Niet te zwaar als u alleen internet en e-mails gebruikt. En wat zwaarder voor foto-bewerking of gamers. Ook kijken wij naar wat u te besteden heeft en of de schermgrootte bij u past. Vragen stellen mag altijd en wij kunnen ook het uitgezochte leveren. De keuze aan u.

Wij kunnen de PC/Laptop voor u installeren, updaten en afstellen. Tevens kan u de keuze maken of u de oude data van de vorige PC/Laptop wilt overzetten naar de nieuwe. ook kunnen we de randapparaten weer aansluiten en een korte uitleg geven. Oftewel ook voor aankoop van nieuwe apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook bouwen wij PC’s op maat waarbij u zelf de onderdelen kan uitzoeken. Wij bouwen hem dan in elkaar en installeren het besturingssysteem. Deze optie wordt meestal gebruikt door gamers of aangepaste PC’s.

Lees meer

Computerhulp aan huis:

Ucan Fixit komt ook aan huis. Denk vooral aan internet-en printer problemen. Ook voor het aansluiten van randapparaten is het noodzakelijk op locatie te zijn. Soms willen cliënten ook uitleg over bepaalde functies van hun PC/Laptop of randapparaten. Dus als u een afspraak wilt maken voor hulp aan huis dan kan dat altijd. Houd er wel rekening mee dat er voorrijkosten in rekening zullen worden gebracht.
Lees meer

Synchronisatie e-mail mobiel of tablet:

Vaak willen mensen tegenwoordig ook hun e-mail ook op de tablet of mobiel zien. Heel begrijpelijk en heel veel mensen hebben tegenwoordig een smartphone. En de afstellingen van de mobiel/tablet zijn anders dan op de PC. Hulp is dan ook vaak nodig om dit af te stellen en synchroon met elkaar te laten lopen. Wij kunnen u helpen met deze afstellingen.
Lees meer

Computerreparatie voor Gouda & OmstrekenBel voor een afspraak0182537817

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien