Aankoop en advies nieuwe PC/Hardware

Het is eindelijk zo ver, tijd om een ​​nieuwe computer, laptop te kopen. Je gaat naar de winkel, om te ontdekken dat de specificaties geschreven zijn in een taal die een normaal mens niet begrijpt. DDR ,SATA ,SSD enz. Soms weten verkopers al precies welke PC u nodig heeft zonder een woord gewisseld te hebben. Zou het niet handig zijn als u een persoon heeft die dit voor u op een rijtje kan zetten. Ik kan u helpen om een PC/Laptop uit te zoeken die precies bij u past. Niet te zwaar als u alleen internet en e-mails gebruikt. En wat zwaarder voor foto-bewerking of gamers. Ook kijken wij naar wat u te besteden heeft en of de schermgrootte bij u past. Vragen stellen mag altijd en wij kunnen ook het uitgezochte leveren. De keuze aan u.

Wij kunnen de PC/Laptop voor u installeren, updaten en afstellen. Tevens kan u de keuze maken of u de oude data van de vorige PC/Laptop wilt overzetten naar de nieuwe. ook kunnen we de randapparaten weer aansluiten en een korte uitleg geven. Oftewel ook voor aankoop van nieuwe apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook bouwen wij PC’s op maat waarbij u zelf de onderdelen kan uitzoeken. Wij bouwen hem dan in elkaar en installeren het besturingssysteem. Deze optie wordt meestal gebruikt door gamers.

No Comments Yet.

Leave a comment

Computerreparatie voor Gouda & OmstrekenBel voor een afspraak0182537817

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien