Service Onderhoud

Net als een auto heeft ook uw PC/Laptop onderhoud nodig. Zoals in de foto’s hiernaast is te zien hoe een PC vol met stof kan zitten. Hierdoor kunnen ventilator langzamer gaan lopen of zelfs tot stilstand komen. Gevolg de processor word niet meer goed gekoeld, en de processor raakt oververhit.Uw PC gaat afslaan en kan beschadigd raken.

Maar ook softwarematig moet een PC onderhouden worden. Denk aan overbodige software, spam, virussen, tijdelijke bestanden. Maar ook het updaten van de software en de Windows Updates op de PC horen bij het onderhoud.

Het onderhouden van een PC is vak apart en word vaak gepromoot door te zeggen: gooi er maar een softwareprogramma overheen en dan is het goed. Wij delen deze methode niet. Er komt echt wel meer bij kijken. Iedere reparateur doet het op zijn eigen manier. Wij kiezen voor een methode die misschien wat dieper gaat, maar geeft wel een goed resultaat.

Wij hebben dan ook een abonnement voor een servicecontact. Twee keer per jaar word uw PC dan zowel hard-en softwarematig onderhouden. Eén keer via remote beheer en één keer bij u thuis. Tevens krijgt u bij reparaties korting op de uurprijs.

Computerreparatie voor Gouda & OmstrekenBel voor een afspraak0182537817

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien